POSTUPUJEME DO REPUBLIKY!!!

$article->head

DALŠÍ HISTORICKÝ ZÁPIS - POSTUP DO REPUBLIKY!!!

Přepisování historických dějin naší školy v oblasti sportu nebere konce!! Opět se o to zasloužili žáci 8.-9. třídy, kteří dnes zajížděli do dalekého Hostinného na kvalifikaci o postup do Republikového finále ve florbalu. Z jedné ze 4 skupin, která se zde odehrála, proti sobě hráli vítězové krajů: Libereckého (Česká Lípa), Královehradeckého (Trutnov) a Středočeského (Mladá Boleslav).

Naši žáci zajížděli do Hostinného s hodně okleštěnou sestavou – 5 hráčů (!) se na poslední chvíli omluvilo z důvodu nemoci a zranění! Ale ani ti, kteří dnes na turnaj jeli, nebyli stoprocentně zdravotně v pořádku. Nechtěli však nechat tým ve štychu. Všichni nechali na hřišti srdíčko a svou bojovností a obětavostí (až za hranicemi svých možností) dokázali překvapit nejen sami sebe, ale všechny přítomné v hale – na úkor velkého favorita z Mladé Boleslavi se totiž oni radují ze senzačního a historického postupu do velkého Republikového finále, které se odehraje 21.-22. 6. V Jindřichově Hradci! GRATULUJEME!!

Poděkování patří především i sponzorům akce  – firma NUTRIADAPT Česká Lípa (Zuzka Semelková) a Zednické a pokrývačské práce Česká Lípa (Miro Kulha) – DĚKUJEME!!!

Výsledky ve skupině:
ZŠ Trutnov – ZŠ Mladá Boleslav 4:8
ZŠ Slovanka Česká Lípa – ZŠ Trutnov 6:1
ZŠ Mladá Boleslav – ZŠ Slovanka Česká Lípa 3:3

Pořadí skupiny:
1. ZŠ Slovanka Česká Lípa
2. ZŠ Mladá Boleslav
3. ZŠ Trutnov

Náš tým reprezentovali:
Marek Meďáš, Mikeš Motejzík, Kristian Semelka, Jan Kalvach, Daniel Ornst, Jiří Doležil, Vojta Bureš, Michal Leonenko, Justin Křenek.

Připojené fotografie

Autor: Pavel Lebduška
Publikováno: 10.05.2023
Ročník: 2019-2020
Sdílet na Facebook