Florbal 1.stupeň ČEPS CUP 2021

$article->head

NAŠI NEJMLADŠÍ ŽÁCI SE STALI OKRESNÍM VÍCEMISTREM

Ve středu 1. prosince 2021 se ve sportovní hale v České Lípě uskutečnil okresní florbalový turnaj žáků 1. stupně ČEPS CUP.
Turnaj byl velkou raritou, neboť z původně přihlášených 9 týmů se nakonec kvůli karanténním opatřením dostavily jen 4 týmy!!

Naši žáci odehráli tento turnaj ve složení, kdy pouze 2 hráči z 12-ti měli nějakou zkušenost s reprezentací naší školy – pro ostatní to byla veliká reprezentační premiéra! A nevedli si vůbec špatně.

Hrálo se systémem každý s každým a poté první dva týmy se utkaly ve finále a spodní dva týmy o celkové 3. místo. Jen pro informaci – pouze vítěz finále si vybojoval účast v krajském kole v Liberci.

Naši žáci ve skupině získali 2 výhry a 1 prohru, což znamenalo 2. místo a postup do finále! V něm i podruhé nestačili na přemožitele ze skupiny a končí tak s výsledkem „okresní vicemistr“.

Výsledky našich žáků na turnaji:
ZŠ Slovanka – ZŠ Špičák  5:0
ZŠ Slovanka – ZŠ Lada  4:6
ZŠ Slovanka – ZŠ Náměstí Nový Bor  6:0

Finále:
ZŠ Slovanka – ZŠ Lada 3:5

Celkové pořadí turnaje:
1. ZŠ Lada Česká Lípa
2. ZŠ Slovanka Česká Lípa
3. ZŠ Špičák Česká Lípa
4. ZŠ Náměstí Nový Bor

Naši školu reprezentovali:
Vojtěch VESELÝ (3.A), Matěj JAHODA, Jan DVOŘÁK, David MALIARIK, David VOLKOV, Matyáš BLECHA, Anna GEMBECOVÁ (všichni 4.A), Pavel VENCLÁK (4.B), Václav REJNART, Jiří RADOŇSKÝ (oba 5.A), Róza MOTEJZÍKOVÁ, Adrian RADOŇSKÝ (oba 5.B)

Připojené fotografie

Autor: Pavel Lebduška
Publikováno: 01.12.2021
Ročník: 2019-2020
Sdílet na Facebook