ZŠ Slovanka
titulektitulekFacobook ZŠ Slovanka

ČEPS CUP 2017 - 16. 11. 2017

ŽÁCI 1.-5.TŘÍDY POSTUPUJÍ VE FLORBALOVÉM TURNAJI ČEPS CUP DO KRAJSKÉHO FINÁLE  DO LIBERCE!!!

Ve čtvrtek 16.11.2017 se ve sportovní hale v České Lípě odehrálo okresní kolo florbalového turnaje žáků 1.-5.tříd ČEPS CUP, kterého se i letos zúčastní přes 1500 škol z celé ČR.
V turnaji hrálo 8 škol, které se rozdělily do 2 skupin po 4 týmech. První dva týmy ze skupiny postupovaly do semifinálových bojů a pouze oba finalisté si zajistili účast v krajském finále, které se odehraje v lednu v Liberci.
Naši žáci v loňském roce vybojovali 3.místo (první nepostupové) a tak měli dnes o motivaci postaráno. Los k nám ale v žádném případě milosrdný nebyl.. V naší skupině A byly spolu s námi nalosovány tyto týmy: ZŠ Tyršova (v loňském roce vítěz turnaje), ZŠ Mimoň (v loňském roce poražený finalista) a ZŠ Stráž pod Ralskem.
Již první zápas ve skupině proti ZŠ Tyršova jsme ale zvládli úspěšně v poměru 9:7 a dokázali si, že hrát se dá opravdu s každým. Ve druhém zápase jsme porazili i druhého loňského finalistu ZŠ Mimoň 5:1 a tím jsme si zajistili postup ze skupiny. Poslední zápas ve skupině proti ZŠ Stráž pod Ralskem jsme vyhráli vysoko 17:1 a potvrdili tak 1.místo ve skupině A.
V semifinále jsme narazili na druhý tým skupiny B, ZŠ Sever, se kterým jsme si také celkem snadno poradili a zvítězili vysoko 16:2.
Toto vítězství nám zajistilo postup do KRAJSKÉHO FINÁLE do LIBERCE!!!
Ve finále jsme narazili opět na ZŠ Mimoň, kterou jsme ve skupině porazili 5:1. Mimonští se ale z této prohry poučili a ve velice napínavé a dramatické koncovce vítězí nad našimi žáky o jednu branku v poměru 6:5! Oba týmy postupují do krajského finále do Liberce.

Výsledky našich žáků ve skupině A:
ZŠ Slovanka – ZŠ Tyršova  9:7
ZŠ Slovanka – ZŠ Mimoň  5:1
ZŠ Slovanka – ZŠ Stráž pod Ralskem  17:1

Pořadí ve skupině A:
1. ZŠ Slovanka Česká Lípa
2. ZŠ Mimoň
3. ZŠ Tyršova Česká Lípa
4. ZŠ Stráž pod Ralskem

Semifinále:
ZŠ Slovanka – ZŠ Sever  16:2

Finále turnaje:
ZŠ Slovanka – ZŠ Mimoň  5:6

Celkové pořadí turnaje ČEPS CUP 2017:
1. ZŠ Mimoň
2. ZŠ Slovanka Česká Lípa
3. ZŠ Stružnice
4. ZŠ Sever Česká Lípa
5. ZŠ Tyršova Česká Lípa
6. ZŠ Jižní Česká Lípa
7. ZŠ Skalice
8. ZŠ Stráž pod Ralskem

Náš tým reprezentovali:

Marek Meďáš, Mikeš Motejzík, Kristian Semelka (všichni 3.A), Josef Stehlík, Adam Doňar (oba 3.B), Oskar Kadeřábek (4.A), Lukáš Jandač (5.A), Jan Svoboda (5.C).

Mgr.Pavel Lebduška

Rodiče vítáni EkoskolaProjekt zdravá školaŠkolní poradenské pracovištěŠkola v pohybuRádio SlovankaEkoskola
Copyright 2009 | Developed by Ace IT s.r.o.