Futsalisté 6.-7.třídy získali ve Varnsdorfu 2.místo

$article->head

FUTSALISTÉ 6.-7. TŘÍDY VYBOJOVALI DNES VE VARNSDORFU 2.MÍSTO

Ve středu 11. prosince 2019 zajížděli žáci 6.-7.třídy na semifinálový turnaj školské futsalové ligy do Varnsdorfu, kde se utkali o jedno postupové místo do finále Divize severních Čech.

Před turnajem byly karty rozdány tak, že náš tým patřil mezi outsidery. Obrovským favoritem byl domácí Varnsdorf, kterému měl dle předpokladů sekundovat Děčín.

Naši žáci tak neměli co ztratit, ale mohli naopak jen získat. První zápas odehráli proti Děčínu a hned se vyskytlo první překvapení turnaje – nečekaná, ale velmi zasloužená výhra v poměru 3:1!!

Již teď bylo jasné, že pokud naši žáci neprohrají s domácím Varnsdorfem (stačí remíza), postoupí do finále, což by nečekal vůbec nikdo. Překvapení se ale nekonalo, Varnsdorf si výhrou nad našimi žáky v poměru 7:2 postup pohlídal. Přestože zklamání našich žáků bylo veliké, je třeba uznat kvality soupeře a především nečekaná výhra nad Děčínem je hodně cenná. Všem našim reprezentantům děkujeme za odvedené výkony v průběhu celé školské futsalové ligy!!
 

Výsledky turnaje:

ZŠ Varnsdorf – ZŠ Kamenická Děčín 3:3

ZŠ Slovanka – ZŠ Kamenická Děčín 3:1

ZŠ Slovanka – ZŠ Varnsdorf 2:7

 

Celkové pořadí:

1. ZŠ Varnsdorf

2. ZŠ Slovanka Česká Lípa

3. ZŠ Kamenická Děčín

 

Náš tým reprezentovali:

Filip Kříž, Denis Heřmánek, Maxim Vaník, Martin Rývora, Jan Svoboda, Josef Procházka, Michal Leonenko, Petr Zítko, Lukáš Semerád.
Mgr. Pavel Lebduška

Připojené fotografie

Autor: Pavel Lebduška
Publikováno: 11.12.2019
Ročník: 2019-2020
Sdílet na Facebook